Przepis Grillowana Karaiby wieprzowina z ananasem Salsan jest gotowy w około 9 godzin i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni środkowoamerykańskiej. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 273 kalorie, 37g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz paprykę, oliwę z oliwek, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karaiby Grillowana polędwiczka wieprzowa z grillowaną salsą ananasową, Karaiby wieprzowina z salsą awokado-ananasową, oraz Karaiby Jerk łosoś Tostadas z grillowanym ananasem brzoskwinia Salsa kokosowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej plastikowej torbie do przechowywania żywności, wymieszaj składniki marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
2
Umieść polędwiczki wieprzowe w torbie; uszczelnij torbę i odwróć się do płaszcza. Przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin lub na noc marynować, obracając worek raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki Wieprzowe
3
Grill gazowy lub węglowy do gotowania pośredniego zgodnie z zaleceniami producenta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Wyjąć wieprzowinę z marynaty; wyrzucić marynatę. Przed gotowaniem na pośrednim ogniu umieść wieprzowinę na grillu bezpośrednio na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 5 minut. Skręcić wieprzowinę; gotować 5 minut po drugiej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Aby gotować na pośrednim ogniu, przenieś częściowo ugotowaną wieprzowinę na nieogrzewaną stronę dwupalnikowego grilla gazowego lub na patelnię ociekową na grillu węglowym. (Jeśli używasz jednopalnikowego grilla gazowego, gotuj na małym ogniu.) Cover grill; gotować 25 do 30 minut dłużej lub aż wieprzowina ma lekki rumieniec różowy w środku i mięso termometr wstawiony w środku czyta 71°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana Wieprzowina
Mięso
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Kasztany Wodne, Julienne
Patelnia
6
Tymczasem w średniej misce wymieszaj wszystkie składniki salsy z wyjątkiem oleju. Wymieszać z olejem.