Grillowana kanapka z masłem orzechowym i galaretką

Grillowana kanapka z masłem orzechowym i galaretką
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 399 kalorii, 10g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje 75 centów za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać gładkie masło orzechowe, dżem truskawkowy, masło i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana kanapka z masłem orzechowym i galaretką, Grillowana kanapka z galaretką z masła orzechowego z owocami, oraz Peanut Butter & Jelly Sandwich Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kromki chleba ułożyć na powierzchni roboczej, na 1 kromce chleba posmarować masłem orzechowym, a na drugiej dżem; odstawić.Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu, aż do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
MasłoMasło
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
ChlebChleb
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać 2 kromki chleba nadzienie-side up i gotować, aż dno są złotobrązowe i nadzienie jest rozgrzany przez, o 6 protokół.Używając płaskiej szpatułki, Odwróć 1 kromkę chleba na drugą, aby zamknąć kanapkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
3
Przełożyć na talerz i podawać natychmiast.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia3
Magazyn