Grillowana kanapka z masłem orzechowym i galaretką

Grillowana kanapka z masłem orzechowym i galaretką
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 399 kalorii, 10g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje 75 centów za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać gładkie masło orzechowe, dżem truskawkowy, masło i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana kanapka z masłem orzechowym i galaretką, Grillowana kanapka z galaretką z masła orzechowego z owocami, oraz Peanut Butter & Jelly Sandwich Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kromki chleba ułożyć na powierzchni roboczej, na 1 kromce chleba posmarować masłem orzechowym, a na drugiej dżem; odstawić.Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu, aż do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać 2 kromki chleba nadzienie-side up i gotować, aż dno są złotobrązowe i nadzienie jest rozgrzany przez, o 6 protokół.Używając płaskiej szpatułki, Odwróć 1 kromkę chleba na drugą, aby zamknąć kanapkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
3
Przełożyć na talerz i podawać natychmiast.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia3
Magazyn