Grillowana kaczka z ciepłą sałatką grzybową i winegretem truflowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej kaczki z ciepłą sałatką z grzybów i winegretem truflowym. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Na 7,27 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka rozmarynu, oliwy z oliwek, czapki z grzybów shiitake i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Z Pieczarek, Endywii I Zielonej Fasoli Z Winegretem Z Oleju Truflowego, Ciepła Sałatka Z Kaczką I Grillowanymi Jabłkami, oraz Sałatka z pieczarkami na ciepło z Pistou Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; zamknij i marynuj w lodówce przez noc lub do 2 dni.
Przygotować grill na średnim ogniu.
Kaczkę wyjąć z worka; posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Umieść kaczkę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania i grilluj 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Zdjąć kaczkę z grilla; przykryć i odstawić 10 minut.
Kaczkę pokroić na cienkie plasterki.
Podczas gdy kaczka stoi, podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać grzyby, 1/8 łyżeczka soli, i pozostałe 1/8 łyżeczka pieprzu; smażyć 10 minut lub do miękkości.
Dodaj szparagi; smażyć 2 protokół.
Pozostałe 1/8 łyżeczki soli, octu i oleju truflowego wymieszać trzepaczką. Ułóż około 1/2 szklanki mieszanki grzybowej w środku każdej z 4 płyt. Na wierzchu każdej porcji 1 pokrojoną połowę piersi kaczki.
Mżawka około 1 1/2 łyżeczki vinaigrette na każdej porcji.