Grillowana jagnięcina z pesto Orzechowo-miętowym

Grillowana jagnięcina z pesto Orzechowo-miętowym
Pan-Grillowana jagnięcina z pesto Orzechowo-miętowe może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 701 kalorii, 66g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na $4.8 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz liście mięty, oliwę z oliwek, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 89%. Spróbuj Grillowana jagnięcina z pesto Orzechowo-miętowym, Grillowane kotlety jagnięce z miętowym Pesto, oraz Grillowane Pesto czosnkowo-miętowe Nadziewane udko jagnięce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć wszystkie składniki w dużej misce; włączyć jagnięcinę płaszcz z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.
3
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed gotowaniem.
1
Blend pierwszych 5 składników w procesorze do grubego puree, od czasu do czasu skrobanie w dół boki procesora.
2
Wymieszać z sokiem z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
3
Przenieś do miski. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozgrzać dużą patelnię lub dużą patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać kotlety jagnięce z mieszanką rozmarynowo-czosnkową. Gotować do pożądanej doneness, około 4 minut na stronę średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
6
Przenieść na talerze; top z pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia93
Magazyn