Grillowana jagnięcina z galaretką jabłkowo-miętową

Grillowana jagnięcina z galaretką jabłkowo-miętową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 9,67 zł / porcja, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1500 kalorii, 56g białka, oraz 105 g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, jalapeno, schabowe kotlety jagnięce, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Noga Jagnięca Z Galaretką Miętowo-Pieprzową, Chrupiące kotlety jagnięce i świeża galaretka miętowa, oraz Galaretka Miętowo-Jabłkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Ćwiartki jabłek i umieścić całe jabłko (nasiona i rdzeń zawarte) w dużym rondlu z 1 pęczek mięty, wody, octu i jalapeno. Doprowadzić do wrzenia, a następnie obniżyć na wolnym ogniu i gotować, aż jabłka będą miękkie, 15 do 20 protokół. Rozgnieść i przelać do wyłożonego gazą Sitka na misce.
Odstawić do odsączenia, aż masz około 2 szklanki soku. Nie wyciskaj mieszanki jabłkowej w gazie, aby wydobyć więcej soku.
Do rondla wlać zabarwiony sok i wymieszać z cukrem. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż zmniejszy się o połowę i staje się gruby. Rezerwa połowę galaretki do serwowania i pół do szczotkowania na kotlety jak grill.
Niech galaretka ostygnie lekko przed szczotkowaniem kotletów.
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Kotlety jagnięce doprawiamy solą i pieprzem, lekko zalewamy olejem. Grillować z każdej strony przez około 3 minuty, średnio rzadko, stale szczotkując szkliwem.
Pozostałe 1/4 szklanki posiekanej mięty wymieszać z galaretką i podawać razem z grillowanymi kotletami.