Grillowana Czosnkowo-Rozmarynowa Polędwiczka Wieprzowa
Grillowana czosnkowo-rozmarynowa Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 171 kalorii, 24g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, czosnek w butelce, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Spróbuj Rozmaryn Czosnek Grillowana Polędwiczka Wieprzowa, Czosnek Rozmaryn Polędwica Wieprzowa, oraz Polędwiczki wieprzowe z rozmarynem i czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodać wieprzowinę; uszczelnić worek i marynować w lodówce co najmniej 8 godzin.
Wyjąć wieprzowinę z worka, zastrzegając marynatę.
Umieścić wieprzowinę na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Przykryć i grill 24 minut lub do termometru rejestruje 155 (lekko różowy), obracając raz.
Wyjąć wieprzowinę z grilla; przykryć folią i odstawić na 10 minut.
Podczas gdy stoi wieprzowina, doprowadzić marynatę do wrzenia w małym rondlu; gotować 1 minutę.
SOS podawać z wieprzowiną.
Uwaga: do pieczenia wieprzowiny w piekarniku zamiast grillowania, umieścić na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w nagrzanym piekarniku o temperaturze 450 przez 25-30 minut lub do czasu, aż termometr zarejestruje 155 (lekko różowy). Przykryć folią; odstawić na 10 minut.