Grillowana Czosnkowo-Rozmarynowa Polędwiczka Wieprzowa

Grillowana Czosnkowo-Rozmarynowa Polędwiczka Wieprzowa
Grillowana czosnkowo-rozmarynowa Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 171 kalorii, 24g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, czosnek w butelce, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Spróbuj Rozmaryn Czosnek Grillowana Polędwiczka Wieprzowa, Czosnek Rozmaryn Polędwica Wieprzowa, oraz Polędwiczki wieprzowe z rozmarynem i czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 8 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Dodać wieprzowinę; uszczelnić worek i marynować w lodówce co najmniej 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
3
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wyjąć wieprzowinę z worka, zastrzegając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
5
Umieścić wieprzowinę na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Przykryć i grill 24 minut lub do termometru rejestruje 155 (lekko różowy), obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjąć wieprzowinę z grilla; przykryć folią i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Podczas gdy stoi wieprzowina, doprowadzić marynatę do wrzenia w małym rondlu; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
SOS podawać z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
9
Uwaga: do pieczenia wieprzowiny w piekarniku zamiast grillowania, umieścić na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
PiekarnikPiekarnik
10
Piec w nagrzanym piekarniku o temperaturze 450 przez 25-30 minut lub do czasu, aż termometr zarejestruje 155 (lekko różowy). Przykryć folią; odstawić na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćŚredni
Gotowe W33 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn