Grillowana Cukinia Z Miętą I Pecorino Reggiano

Grillowana Cukinia Z Miętą I Pecorino Reggiano
Grillowana cukinia z miętą i Pecorino Reggiano może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Jeśli masz miętę, latem squash, pecorino reggiano, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Grillowana Cukinia I Letnia Kabaczek Z Ogolonym Pecorino Romano, Figi i Prosciutto z miętą i ogolonym Parmigiano-Reggiano, oraz Grillowana Cukinia Z Miętą I Czerwonym Chili dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia3
Magazyn