Grillowana Cukinia
Grillowana cukinia to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać cytryny, pieprz, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana cukinia z białym serem i kwiatami cukinii, Grillowana Cukinia, oraz Grillowana Cukinia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż cukinię na blasze do pieczenia; skropić 2 łyżkami oleju, obracając cukinię kilka razy, aby pokryć obie strony olejem.
Posypać z obu stron czosnkiem, oregano, miętą, solą oraz czerwoną i czarną papryką.
Ustaw swój grill do bezpośredniego grillowania i rozgrzej do wysokiej. Jeśli będziesz używać tarki warzywnej, rozgrzej ją również.
Ułóż cukinię na grillu lub ruszcie i gotuj 3-4 minuty z boku lub aż się rumią.
Przenieś na talerz i ułóż w atrakcyjny wzór.
1 łyżkę oleju skropić cukinią, udekorować cytryną.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.