Grillowana cebula Vidalia z masłem Boczkowym
Grillowana cebula Vidalian z masłem Boczkowym jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz vidalian cebuli, sera, świeżo liści tymianku i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Podobne przepisy to BBQ Soft-Shell kraby z grillowaną cebulą Vidalian, Pieczona Cebula Vidalian, oraz Prażona Cebula Vidalian.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: Folia aluminiowa o dużej wytrzymałości
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Pokrój cebulę i "backtail", aby cebula mogła siedzieć płasko. Cebulę obrać. Za pomocą noża parkingowego Wytnij pusty kształt stożka w środku cebuli, upewniając się, że nie pójdziesz aż do dna. Sól i pieprz do jamy.
Umieść cebulę na poszczególnych kwadratach z folii aluminiowej o dużej wytrzymałości.
Dodaj masło, boczek, ser pleśniowy i tymianek do miski i wymieszaj, aż dobrze się połączą.
Dodać duże dollops masła do każdej wnęki cebuli. Złóż folię aluminiową wokół cebuli, zbierając na górze i uszczelniając, aby stworzyć namiot.
Umieść na grillu na bezpośrednim ogniu i przykryj grill. Gotować przez 30 minut, aż cebula będzie miękka.
Ostudzić na 5 minut przed otwarciem opakowania foliowego i podaniem.