Grillowana cebula i pieczarki z kwaśną śmietaną

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanej cebuli i grzybów z limonkową śmietaną. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 3G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka grzybów portobello, Skórka z limonki, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kwaśna Śmietana Limonkowa, Jak gotować: wegańska zielona fasola i grzyby z sosem słodko-kwaśnym i karmelizowaną cebulą, oraz Pieczona Cebula Z Kwaśną Śmietaną.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Śmietanę, sok, skórkę, sól i pieprz połączyć w średniej niereaktywnej misce. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Rozgrzej lekko naoliwioną patelnię grillową na średnim ogniu. Tymczasem cebulę i grzyby posmarować olejem i dobrze doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Gdy patelnia grillowa jest podgrzewana, dodaj cebulę pokrojoną z boku i gotuj, aż zmięknie, około 10 minut.
Dodać grzyby i grill, aż zwęglone i miękkie, o 10 protokół.
Podawać natychmiast z sosem śmietanowym.