Grillowana brzoskwiniowo-karmelowa Crostata
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. Jeśli 1,08 zł za porcję spada w budżecie, Grillowana brzoskwinia i karmel Crostata może być wybitny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jeśli masz tymianek, cukier puder, okrągły rozwiń i upiec ciasto skorupa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brzoskwiniowa Crostata, Brzoskwiniowa Crostata, oraz Świeże Brzoskwiniowe Crostata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla crostata: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Umieść ciasto na pergaminu wyłożonej blachy do pieczenia.
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu lub rozgrzej grill gazowy lub węglowy.
Skropić olej na patelni grillowej.
Połówki brzoskwini skropić octem balsamicznym, następnie grillować płasko w dół, aż zmiękną i oznaczoną grillem, 3 do 4 minut. Pokroić brzoskwinie w kliny i ułożyć w okręgu nad skórką, pozostawiając 2-calową granicę. Złożyć obramowanie ciasta na nadzieniu, aby utworzyć okrągłą 8-calową. Plisuj krawędź ciasta i szczypta, aby uszczelnić wszelkie pęknięcia w cieście.
Połączyć cukier i 2 łyżki wody w małym rondlu i gotować bez mieszania, aż stanie się głęboki bursztynowy kolor, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia i powoli ubić masło, sok z cytryny i sól. Natychmiast wlać karmel na plastry brzoskwini.
Piec crostata na złoty, 20 do 25 protokół.
Do bitej śmietany tymiankowej: w międzyczasie połącz ciężką śmietanę, cukier, wanilię i sól w misce elektrycznego miksera. Ubij, aż krem będzie miał miękkie szczyty, około 2 minut. Delikatnie złożyć tymianek.
Niech crostata ostygnie przez 15 minut, aby karmel osiadł, a następnie pokroić w kliny i podawać z odrobiną tymianku bitą śmietaną.