Grillowana Balsamiczna Polędwiczka Wieprzowa
Grillowana balsamiczna polędwiczka wieprzowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 31g białka, oraz 5G tłuszczu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz sól, udekoruj: gałązki rozmarynu, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Balsamiczno-Rozmarynowa Grillowana Polędwiczka Wieprzowa, Grillowana Balsamiczna Czosnkowa Polędwiczka Wieprzowa, oraz GRILLOWANA BALSAMICZNA POLĘDWICZKA WIEPRZOWA Z TRUSKAWKAMI I ROZMARYNEM.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w płytkim naczyniu lub dużej plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodaj wieprzowinę. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 8 godzin.
Usuń wieprzowinę z marynaty, odrzucając marynatę.
Posypać równomiernie solą i czarnym pieprzem.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
8 do 12 minut z każdej strony lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 15
Wyjąć z grilla i odstawić 10 minut lub aż termometr rejestruje 16
Pokrój wieprzowinę i udekoruj, jeśli chcesz.