Green Chile Pepper & Cream Cheese Burger
Przepis Green Chile Pepper & Cream Cheese Burger może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 635 kalorii, 42g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać solidne, ale rozmiar Burger bułki, cebula, chiles, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Green Chile & Goat Cheese Southwest Burger, Serek śmietankowy i zielone hamburgery Chile, oraz Zielone Chile i twarogowe burgery.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Mont-Marcal Cava Brut Reserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Mont-Marcal Cava Brut Reserva]()
Mont-Marcal Cava Brut Reserva
Estate butelkowane i disgorged na zamówienie po minimum 18 miesięcy starzenia na osadzie. Produkowane z winogron Xarel-lo, Macabeo i Chardonnay w klasycznie wytrawnym stylu. Drobno zroszony tekstury z ciasta złożoności i doskonałe owoce na suchym wykończeniu. Pikantne aromaty cytrusów i dojrzałych żółtych owoców-jak delikatnie przyprawiona gruszka w cieście.