Green Chile Frittata

Zielona Chile Frittata może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 15g białka, 13g tłuszczu i w sumie 210 kalorii. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 74 centów za porcję. Jest dostarczany przez Allrecipes. 136 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sól, możesz podążać za tym daniem głównym z Przepis Na Obroty Jabłek jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zielone Ciasta Krabowe Chile Z Zielonym Majonezem Chile, Kawa i Ancho Chile Spódnica stek z Zielonym Chile - Jabłko smakołyk, oraz Chile-potarta polędwica i zielone Chile Nachos dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko nasmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
W dużej misce wymieszaj jajka, mąkę, proszek do pieczenia i sól. Dodaj zieloną paprykę chile, twarożek, ser Cheddar i roztopione masło.
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec 15 minut w nagrzanym piekarniku. Zmniejsz ogień do 325 stopni F (165 stopni C) i kontynuuj pieczenie przez 35 do 40 minut. Lekko ostudzić i pokroić w małe kwadraty.
Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache
Chili można łączyć z Cava, Shiraz i Grenache. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Można spróbować Vilarnau NV Brut Cava Gaudi inspirowane etykiety. Recenzentom podoba się to z oceną 4,1 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
![Vilarnau NV Brut Cava Gaudi Inspired Label]()
Vilarnau NV Brut Cava Gaudi Inspired Label
Ta Brut Reserva Cava jest produkowana z rodzimych odmian, takich jak Macabeo, Parellada i Xarel.i leżakował przez 15 miesięcy na osadzie. Jest złożony na nosie ze świeżymi aromatami owoców i winogron. Na podniebieniu jest świeży i delikatny o gładkiej konsystencji dzięki czasowi spędzonemu na osadzie. Podawać bardzo schłodzone. Idealny jako aperitif, a także do dań z owoców morza, ryb i ryżu.