Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj greckiego Spaghetti. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 460 kalorii, 19g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Działa dobrze jako bardzo niedrogie danie główne. Mieszanka czosnku w proszku, margaryna, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć margarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Icebox jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj Greckie Spaghetti, Makeover Greckie Spaghetti, oraz Greckie Spaghetti Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku z lekko osoloną wrzącą wodą, gotować spaghetti 8 do 10 minut, aż al dente, i odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj średnie danie zapiekane. W misce, wymieszać ser Romano, ser mozzarella, i ser provolone. W osobnej misce wymieszaj roztopioną margarynę i czosnek w proszku.