Greckie Naleśniki Z Cukinią Feta

Greckie Naleśniki Z Cukinią Feta
Greckie naleśniki z cukinią feta to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka jaj, oryginalna mieszanka, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Greckie Ciasto Z Cukinią, Mięsem I Fetą, Greckie krewetki z cukinią, Orzo i fetą, oraz grillowana cukinia z fetą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, wrzucić posiekaną cukinię i 1/2 łyżeczki soli; odstawić 10 protokół. Wycisnąć płyn przez sito.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Powrót cukinii do czyszczenia dużej miski, i dodać pozostałe 1/2 łyżeczki soli, Bisquick mix, ser feta i jajka; wymieszać do połączenia. Wymieszać natkę pietruszki, zieloną cebulę i koper.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Ciepła 10-calowa lub większa patelnia lub patelnia na średnim ogniu (325F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Posmaruj lekko olejem. Łyżka ciasto przez nieco mniej niż 1/4 cupfuls na gorącej patelni. Gotować, aż jasnobrązowy na dole, 2 do 3 protokół; włączyć, i gotować z drugiej strony przez kolejną minutę lub dwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Przenieś na talerz. Powtórz z pozostałym ciasto.
6
Naleśniki podawać na ciepło z greckim jogurtem na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt GreckiJogurt Grecki
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn