Need a dairy free main course? Greckie hamburgery mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 4,43 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 1228 kalorii, 48g białka, oraz 90 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, szalotki, kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Podobne przepisy to Greckie hamburgery z kurczaka {z marynowaną czerwoną cebulą i sosem jogurtowym}, Greckie Burgery, oraz My Big Fat Greek Burgers.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj majonez i mielony czosnek. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Mielony
Majonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Wymieszać jagnięcinę, bułkę tartą, koper włoski, szalotkę, oregano i sól. Forma do 3/4-cala-grube paszteciki, i posypać czarny pieprz na każdym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Bułka Tarta
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Szalotka
Koper Włoski
Jagnięcina
Sól
4
Zetrzyj na ruszcie oliwę z oliwek i umieść hamburgery na grillu. Gotować przez 3 do 5 minut na stronę, obracając raz, lub aż gotowe.