Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Grecka sałatka ryżowa może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sok z cytryny, ogórki, oliwki kalamatan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Spróbuj Grecka Sałatka Ryżowa, Grecka Sałatka Ryżowa, oraz Sałatka grecka z ryżem i ciecierzycą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić brązowy ryż i wodę do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż ryż jest miękka i ciecz została wchłonięta, 45 do 50 minut; zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia, fluffing od czasu do czasu z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Przyprawowa Lawry's
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Wrzucić awokado i sok z cytryny razem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Suszony Pieprz Arbol
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj pomidory, ogórek, cebula, feta, oliwki, mięta, oliwa z oliwek, Skórka z cytryny, czosnek, sól, i pieprz do miski; lekko wrzucić mieszaninę, aż równomiernie połączone. Złóż schłodzony ryż delikatnie do mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Gałązki Kopru Włoskiego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®
Ciasto Kukurydziane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Podawać natychmiast lub schłodzić do 1 godziny; sałatka nie trwa dobrze dłużej niż jeden dzień, ponieważ pomidor i ogórek zaczynają uwalniać soki, a sałatka staje się wodnista.