Grecka Lemon Lamb Rack
Grecka Lemon Lamb Rack może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 931 kalorii, 33g białka, oraz 67 g tłuszczu każdy. Na 5,62 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz skórkę z cytryny, płatki mięty, sól czosnkową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Regał W Stylu Greckim Z Jagnięciną, Stelaż jagnięcy z cytryną, oraz Lemon and Garlic Lamb Rack.
Instrukcje
Zrobić 1-cal Głębokie kawałki w jagnięcinę, i wstawić plasterki czosnku.
Jagnięcinę umieścić na płytkiej patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę.
W małym rondlu wymieszać miód i kolejne 3 składniki; gotować na małym ogniu, aż się rozpuści, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia i wymieszać ze skórką cytrynową, miętą i orzechami włoskimi.
Łyżka cytryny glazury na jagnięcinę; piec 30 więcej minut lub do mięsa termometr włożony do najgrubszej części rejestruje 155 lub do pożądanego stopnia doneness, fastrygowanie od czasu do czasu z glazurą.
Podawać jagnięcinę natychmiast.