Grecian Skillet Rib Eyes
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Grecki patelni żeber oczu spróbować. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $4.8 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 477 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz bazylia, steki rib-eye, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grecian Skillet Rib Eyes, Przystawki Greckie, oraz Loaded Grecian dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników; natrzyj na wszystkie strony steków.
Wlać olej do dużej patelni nonstick; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj steki, i gotować 10 do 14 minut lub do pożądanego stopnia doneness, obracając raz.
Posypać sokiem z cytryny; top z serem i oliwkami.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.