Great Hot Crab Dip

Great Hot Crab Dip
Need a gluten free and pescatarian hor d ' oeuvre? Świetny gorący Dip Krab może być super przepis, aby spróbować. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, mięso krabowe, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 40 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Crock Pot-Świetna Wołowina, Świetna Fasola, Świetny Dip! Longmeadow Farm dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W misce wymieszać zmiękczony twarożek, mięso krabowe, cebulę, majonez, sos koktajlowy i chrzan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KoktajlowySos Koktajlowy
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
CrabmeatCrabmeat
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Dokładnie wymieszać.
4
Umieścić mieszaninę w małym naczyniu zapiekanki. Wierzch mieszamy z pokrojonymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut lub do bąbelków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Win Chardonnay
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn