Great Hot Crab Dip
Need a gluten free and pescatarian hor d ' oeuvre? Świetny gorący Dip Krab może być super przepis, aby spróbować. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, mięso krabowe, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 40 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Crock Pot-Świetna Wołowina, Świetna Fasola, Świetny Dip! Longmeadow Farm dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W misce wymieszać zmiękczony twarożek, mięso krabowe, cebulę, majonez, sos koktajlowy i chrzan.
Umieścić mieszaninę w małym naczyniu zapiekanki. Wierzch mieszamy z pokrojonymi migdałami.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut lub do bąbelków
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Win Chardonnay]()
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.