Granola Z Masłem Orzechowym JIF®
JIF ® Peanut Butter Granola może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 548 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz kremowe masło orzechowe jif®, rodzynki, płatki owsiane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 31 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola, Chunky Monkey Granola (Banana Chocolate Peanut Butter Granola), oraz (nowość) Granola z masłem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
W małym rondlu, połączyć JIF®, miód i cynamon; ciepła przez.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Umieścić owies w dużej, płytkiej patelni do pieczenia lub 15 x 10 x 1-calowej patelni do pieczenia.
Ciepłą mieszankę JIF® polać owsem i delikatnie mieszać, aż owies będzie pokryty.
Rozprowadzić równomiernie na patelni.
Piec od 35 do 40 minut, od czasu do czasu mieszając. Wyłącz piekarnik.
Tymczasem w małej misce przykryj rodzynki we wrzącej wodzie.
Odstawić na 10 minut; dobrze spuścić. Rodzynki, orzechy i figi wymieszać w pieczonej mieszance. Powrót do piekarnika i pozostawić do wyschnięcia 1 1/2 godziny, mieszając od czasu do czasu. Przechowywać w zakrytych pojemnikach.