Granola Z Mango I Agawy Z Jogurtem Greckim
Granola z Mango-agawy z jogurtem greckim jest Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 878 kalorii, 32G białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. 75 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, nasiona dyni, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 96%. Spróbuj Granola Z Mango I Agawy Z Jogurtem Greckim, Domowa Granola z Mango i agawy z jogurtem greckim, oraz Jogurt grecki ze słoną granolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia obramowanej blachy do pieczenia z pergaminem lub silikonową matą do pieczenia.
Wymieszać olej rzepakowy, Syrop z agawy, miód, cynamon, brązowy cukier i ekstrakt z wanilii w małej misce, aż będzie gładka.
Połącz owies, migdały, nasiona słonecznika, nasiona dyni, nasiona lnu, kiełki pszenicy i sól w dużej misce.
Dodaj mokrą mieszaninę do suchej mieszanki i wymieszaj, upewniając się, że wszystko jest równomiernie pokryte.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na przygotowanej blasze do pieczenia; piec, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor i chrupiące, 25 do 30 protokół.
Wyjąć granolę z piekarnika i lekko ostudzić, a następnie rozbić na grudki jeszcze ciepłe.
Niech ostygnie całkowicie, a następnie wrzucić z suszonym mango do miski.
Podawać z jogurtem. Resztki granoli przechowuj w szczelnym pojemniku w chłodnym miejscu.