Jeśli chcesz dodać więcej bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie przepisy do twojego pudełka z przepisami, Granola Jennifer może być przepisem, który powinieneś wypróbować. To Śniadanie ma 278 kalorii, 7G białka, oraz 15g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 47 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 130 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś nasiona słonecznika, miód, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 67%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Sałatka Jennifer Aniston, Azjatyckie okłady sałaty: Jennifer, oraz Kanapki z krakersami Jennifer ' s Graham.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W dużej misce wymieszaj owies, kiełki pszenicy, mączkę z nasion lnu, brązowy cukier, nasiona słonecznika, orzechy pekan, migdały, cynamon i sól. W osobnej misce wymieszaj olej, miód, wanilię i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Słonecznika
Siemię Lniane Mielone
Brązowy Cukier
Kiełki Pszenicy
Cynamon
Migdały
Wanilia
Orzeszki Pekan
Miód
Woda
Owies Zwyczajny
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
3
Wlej mokre składniki na suche i mieszaj, aż równomiernie się połączą.
4
Rozłóż na natłuszczonej blasze do pieczenia 9x13 lub 11x7 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku, mieszając co 20 minut lub do opiekania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed przechowywaniem w hermetycznym pojemniku.