Granola
Granola może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 1,46 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 632 kalorie, 14g białka, oraz 34g tłuszczu. Przepis ten zachwycił 359 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Mieszanka orzechów nerkowca, syrop klonowy, płatki owsiane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola, Chunky Monkey Granola (Banana Chocolate Peanut Butter Granola), oraz Granola Dekonstrukcyjna / Podstawowa Granola (Bezglutenowa) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
W dużej misce, połączyć owies, orzechy, kokos, i brązowy cukier.
W osobnej misce połączyć syrop klonowy, olej i sól.
Połącz obie mieszanki i wylej na 2 patelnie. Gotować przez 1 godzinę i 15 minut, mieszając co 15 minut, aby uzyskać równomierny kolor.
Wyjąć z piekarnika i przełożyć do dużej miski.
Dodać rodzynki i wymieszać do równomiernego rozłożenia.