Grands!® Chicken-Bacon Quesadillas
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Grands!® Chicken-Bacon quesadillas a try. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 9g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 469 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz ser queso blanco, konfitury brzoskwiniowe smucker ' s®, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to BBQ Ham, Bacon and ananas Quesadillas (aka BBQ Hawaiian Pizza Quesadillas), Carli ' s Bacon and Chicken Quesadillas, oraz Chicken bacon ranch quesadillas.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać śmietanę, 1 plasterki zielonej cebuli i 1 łyżka mix dip ranch. W innej małej misce wymieszaj salsę, konfitury i 1 łyżkę kolendry.
Rozgrzać zamknięty grill kontaktowy średniej wielkości przez 5 minut; rozpylać płyty grillowe za pomocą Crisco ® Original no-Stick Cooking Spray. Tymczasem, w średniej misce, wymieszać kurczaka, ser, boczek i pozostałe zielonej cebuli, kolendry i ranch dip mix.
Oddzielić ciasto na 8 herbatników; naciśnij lub zwiń każdy na 5-calową rundę.
Umieść 1/4 szklanki mieszanki kurczaka po jednej stronie każdej rundy biszkoptowej. Złóż biszkopt nad nadzieniem; naciśnij krawędzie, aby uszczelnić.
Umieścić biszkopty, po dwa na raz, na grillu; Zamknij grill. Gotować 2 do 3 minut lub aż złoty kolor.
Każdą quesadillę pokroić na 3 kliny.
Podawać z kwaśną śmietaną i mieszankami salsy.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.