Granat-Szampański Poncz

Granat-Szampański Poncz
Granat-Szampański Poncz to bezglutenowe i wegańskie napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje $3.78 za porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz szampana brut, liście mięty, nasiona granatu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 23%. Podobne przepisy to Granat-Szampański Poncz, Granat Szampański Poncz, oraz Granat-Szampański Poncz.

Instrukcje

1
1/2 szklanki wody i cukru zagotować w małym rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Dusić 5 minut. Całkowicie chłodny syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SyropSyrop
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Połącz szampana, rum i sok z granatów w misce ponczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
SzampanSzampan
PunchPunch
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj wystarczającą ilość syropu, aby osłodzić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
4
Wymieszać w plastry cytryny, nasiona granatu i liście mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
MiętaMięta
CytrynaCytryna
5
Dodaj blok lodu do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn