Granat-Szampański Poncz to bezglutenowe i wegańskie napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje $3.78 za porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz szampana brut, liście mięty, nasiona granatu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 23%. Podobne przepisy to Granat-Szampański Poncz, Granat Szampański Poncz, oraz Granat-Szampański Poncz.
Instrukcje
1
1/2 szklanki wody i cukru zagotować w małym rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Dusić 5 minut. Całkowicie chłodny syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Syrop
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Połącz szampana, rum i sok z granatów w misce ponczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Granatów
Szampan
Punch
Miód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
3
Dodaj wystarczającą ilość syropu, aby osłodzić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop
4
Wymieszać w plastry cytryny, nasiona granatu i liście mięty.