Granat-glazurowany Indyk z prażonym koprem włoskim

Granat-glazurowany Indyk z prażonym koprem włoskim jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 28g białka, oraz 8G tłuszczu. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bulionu z kurczaka, sok z granatów, Cebulki kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 65 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 3 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Indyk z granatem i Balsamiką, Granat-Klopsiki Z Indyka Glazurowane, oraz Granat-Glazurowany Indyk Z Farszem Z Dzikiego Ryżu dla podobnych receptur.