Granat glazurowany Indyk z dzikim ryżem i kasztanowym farszem

Granat glazurowany Indyk z dzikim ryżem i farszem z kasztanów może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem dania głównego. Na 6,38 zł / porcja, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1362 kalorii, 152g białka, oraz 57 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pikantnych liści, oliwa z oliwek, pietruszka liści, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać kasztany, można śledzić to danie główne z Tort czekoladowo-karmelowy ze złocistymi Kasztanami jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Granat-Glazurowany Indyk Z Farszem Z Dzikiego Ryżu, Granat-glazurowane kury polne z dzikim ryżem-kasztan St, oraz Klon-glazurowany Indyk z farszem z dzikiego ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Indyka doprawiamy oliwą z oliwek, solą i pieprzem.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 20 minut.
W naczyniu do pieczenia wymieszać ryż, kasztany, cebulę i zioła. Wierzch z pokruszonym kozim serem. Przykryć folią i odstawić. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieścić indyka na grillu i grillować z każdej strony na dużym ogniu, aż ładnie rumiane, o 4 do 5 minut z każdej strony. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i przenieś kawałki indyka do wyższego stojaka w grillu. Zamknij pokrywę grilla i niech gotować powoli, obracając od czasu do czasu, przez 30 do 40 protokół. Następnie rozpocznij szczotkowanie soku z granatów na indyku i kontynuuj, aż indyk zostanie ugotowany; termometr instant-read włożony w najgrubszą część uda, z dala od kości powinien zarejestrować 175 stopni F.
Wyjąć indyka z grilla, przełożyć na deskę do krojenia i odstawić, luźno przykryte folią, na 15 minut przed wyrzeźbieniem.
Umieść farsz w piekarniku i pozostaw do ogrzania przez 10 minut.
Farsz podawać z indykiem. Dodać pozostały sok z granatów na wolnym ogniu i skropić indyka.