Gra Ragu z Pappardelle
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać gra Ragu z Pappardelle spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 83g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 1926 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.67 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską i pieprz, mąkę, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pappardelle Z Ragù, Pappardelle z kaczką Ragù, oraz Jagnięca Ragu + Pappardelle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wlać szczyptę oliwy z oliwek do garnka typu garnek i umieścić go na ogniu.
Dodaj cebulę, marchew, brukiew, rozmaryn, tymianek i liście laurowe i gotuj delikatnie przez 10 minut. Wymieszać z mięsem i mąką, wlać wino i dodać szczyptę soli i pieprzu.
Wlać bulion, powinno wystarczyć, aby po prostu przykryć mięso. Doprowadzić do delikatnego wrzenia, założyć pokrywkę i wstawić do nagrzanego piekarnika na 1 1/2 godziny, aż mięso łatwo się rozpadnie.
Gdy gulasz wygląda dobrze, doprowadzić do wrzenia bardzo dużą patelnię osolonej wody i wymieszać pappardelle. Gotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Podczas gotowania makaronu można uzyskać sos ragu rockin'i rollin'!
Usuń liście laurowe z sosu i dodaj do niego masło. Ubić w połowie parmezanu i połowę skórki pomarańczowej, tylko podpowiedź zrobi różnicę.
Umieść pokrywę na górze. Wybierz i posiekaj liście pietruszki teraz, chcesz, aby były ładne i świeże, z jak najwięcej koloru i smaku, jak to możliwe, więc nie rób tego wcześniej.
Odcedzić makaron w durszlaku, zastrzegając część wody do gotowania. Zbierz wszystkich wokół stołu, a następnie wrzuć makaron z sosem i posiekaną natką pietruszki (być może będziesz musiał to zrobić partiami), dodając część zarezerwowanej wody do gotowania, jeśli zajdzie taka potrzeba, aby sos był jedwabisty i luźny - bardzo ważny dla dobrej tekstury. Smak i popraw przyprawę.
Podawać z pozostałym startym parmezanem i skórką pomarańczową posypaną i skropioną dobrą oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Co za niesamowite danie z makaronu!
"Nasza umowa z producentami" Jamie at Home " pozwala nam udostępnić w Internecie tylko 2 przepisy na odcinek. Food Network żałuje niedogodności dla naszych widzów i foodnetwork.com użytkownicy"