Gołąb groch i gulasz Calabaza
Jeśli masz o 40 minut do spędzenia w kuchni, Gołąb Pean i gulasz Calabaza może być wielki bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.38 za porcję. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 20g białka, oraz 3G tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, sól i pieprz, groszek gołębi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz z kalabazanu i Poblano, Sopa De Calabaza, oraz Wielki Calabaza dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz groszek gołębi z bulionem, wodą, klasycznym Sofrito, kolendrą i szynką i doprowadź do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, od czasu do czasu, aż groch będzie miękki, o 2 godziny.
Dodać squash i gotować na wolnym ogniu, aż będzie miękka, o 10 minut dłużej. Doprawić solą i pieprzem.
Usuń szynkę, pokrój ją na kawałki 1/2 cala i wróć do gulaszu. Wyrzucić gałązki kolendry i służyć.