Gourmet Chicken Pizza
Gourmet Chicken Pizza wymaga około 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1. Na 8,84 zł / porcja, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 2063 kalorie, 125g białka, oraz 102g tłuszczu na porcję. 171 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać ser mozzarella, ser cheddar, sos sałatkowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest niesamowite. Spróbuj Gourmet Chicken Pizza, Gourmet Tajska Pizza Z Kurczakiem, oraz Pizza Dla Smakoszy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Lekko posmarować patelnię do pizzy lub średnią blachę do pieczenia.
Umieść kurczaka na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować, aż nie będzie już różowy, a soki biegną jasne. Ostudzić, następnie rozdrobnić lub pokroić na małe kawałki.
Rozwiń ciasto i naciśnij na przygotowaną patelnię do pizzy lub blachę do pieczenia.
Piec skórkę przez 7 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż zacznie się złotobrązowy.
Rozłóż Ranch dressing na częściowo upieczonej skórce.
Posypać serem mozzarella.
Na ser mozzarella ułożyć pomidory, zieloną cebulę i kurczaka, a następnie polać serem Cheddar. Powrót do piekarnika na 20 do 25 minut, aż ser topi się i bąbelkami.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon