Gotuj książkę: smażyć z Tofu, fasolką szparagową i pomidorami
Gotuj książkę: smażyć z tofu, fasolką szparagową i pomidorami to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz cebulę, czosnek, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ugotuj książkę: Indyk z pikantną czarną fasolą w pierożkach z tofu, Ugotuj Książkę: Smażone Zielone Pomidory, oraz Ugotuj książkę: trzy szklanki kurczaka z zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać duży wok lub patelnię nonstick na dużym ogniu) łatwiej jest gotować tofu na patelni nonstick).
Dodać 2 łyżki oleju, a następnie tofu. Ugotuj tofu. Gotować tofu przez około 2 protokół, następnie ostrożnie obrócić i gotować, aż lekko rumiane z obu stron, o 2 protokół są.
Dodaj sos ostrygowy i delikatnie dusić, upewniając się, że tofu nie rozbić na kawałki, przez około 2 protokół.
Wyjąć tofu i umieścić na talerzu.
Obniż temperaturę do średnio-wysokiej.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju, fasolę, cebulę i czosnek i gotuj, mieszając, przez 1 minutę.
Dodać bulion, przykryć i gotować jeszcze przez 1 minutę.
Odkryć i nadal gotować, mieszając, aż cała ciecz zostanie wchłonięta, o 2 protokół.
Dodać pomidory i sos chili i mieszać, aż dobrze wymieszane, o 1 minutę. Powrót tofu na patelnię i delikatnie wymieszać przed podaniem.