Gotuj książkę: Pekin Hot Noodles

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać gotować książkę: Pekin Hot Noodles spróbować. Jedna porcja zawiera 862 kalorie, 36g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mielonej wieprzowiny, tofu, lo mein noodles, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ugotuj książkę: makaron Soba z bakłażanem i Mango, Gotuj książkę: krewetki i makaron ryżowy, Ostatnia Wieczerza Chui Lee Luka, oraz Ugotuj książkę: makaron jajeczny z fasolą Fava, porami i smalcem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w woku lub ciężkiej, głębokiej patelni na dużym ogniu przez 1 minutę.
Dodaj czosnek i imbir i smażyć przez 2 protokół.
Dodać zieloną cebulę i mielonej wieprzowiny i gotować, aż wieprzowina jest rumiane, o 5 protokół.
Dodaj sos z mielonej fasoli, tofu, chile olej, sól, i cukier i wrzucić do herbu, gotowanie przez 2 do 3 protokół więcej.
Dodać olej sezamowy i pieprz, wymieszać i wyłączyć ogień.
Podziel makaron lo mein między poszczególne płyty, umieścić ogórek obok, i top makaron z mieszanką wieprzowiny i tofu.