Gotowany Łosoś Z Ogórkiem, Rzeżuchą I Sosem Kaparowym

Gotowany Łosoś Z Ogórkiem, Rzeżuchą I Sosem Kaparowym
Gotowany łosoś z ogórkiem, rzeżuchą i sosem kaparowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 12 porcjami. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 43 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać gałązki tymianku, łosoś 7 lbs płetwy i skrzela, ogórek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 19 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gotowany łosoś z ogórkiem, rzeżuchą i sosem kaparowym, SOS ogórkowy, Rzeżuchowy i kaparowy, oraz Gotowany łosoś w sosie ziołowo-cytrynowym.

Instrukcje

1
Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu; natychmiast zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego. Kłusować łososia 10 minut na cal grubości lub do momentu, gdy natychmiastowy odczyt termometru włożony do najgrubszego punktu zarejestruje 130 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2
Zdjąć kłusownika z ognia; ostudzić, aż nie będzie już parować, około 1 godziny. Łosoś w court-bouillon przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to od A do Z Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Od A do Z Chardonnay
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 19 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn