Gotowany Halibut z sałatką ziemniaczaną

Gotowany Halibut z sałatką ziemniaczaną
Gotowany Halibut z sałatką ziemniaczaną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 745 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 6 i kosztuje 11,55 zł za porcję. Ten przepis z Food Republic ma 16 fanów. Mieszanka majonezu, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Oliwa z oliwek-gotowany Halibut z koperkiem-pieczona marchewka, Pieczone warzywko i ziemniaki z gotowanym jajkiem, oraz Halibut gotowany na zimno z sałatką koperkowo-oliwkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rybę porcjować na 6 uncji i doprawić solą i pepper.In duży garnek, dodać olej, nasiona kolendry i tymianek. Rozgrzej do 190 stopni i powoli włóż filety rybne. Upewnij się, że ryba jest zanurzona w oleju, a jeśli nie, dodaj trochę więcej do pokrycia.Gotuj, aż zobaczysz, że ryba staje się biała i czuje się jędrna w dotyku, około 10-12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Wyjąć łopatką na talerz, aż będzie gotowy do podania.Opłucz ziemniaki i umieść je w dużym garnku z liściem laurowym, pieprzem, tymiankiem, czosnkiem i wystarczającą ilością zimnej wody, aby pokryć je o 2 cale.Dobrze przyprawić solą i doprowadzić do wrzenia przez 2 minuty, aż tylko nóż-delikatny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia ziemniaków w cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4
Ziemniaki odsączyć i pokroić na pół.Całkowicie schłodzić ziemniaki i wymieszać z majonezem, podsmażoną cebulą, papryką calabrese, szalotki i octem z czerwonego wina. Doprawić do smaku solą i pieprzem.Na koniec polewa się filet na porcji sałatki ziemniaczanej i łyżką trochę kawioru na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sałatka ZiemniaczanaSałatka Ziemniaczana
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
KawiorKawior
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia70
Magazyn