Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gotowanego halibuta z ciepłym bekonem Vinaigrette. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 7,77 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz liść laurowy, filety z halibuta, seler naciowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Spróbuj Gotowany Halibut z Herbed Vinaigrette, Śniadanie Bruschetta z Prosciutto, jajka w koszulce, i Ciepłej musztardy Vinaigrette, oraz Ciepła sałatka z rukoli Michaela Ruhlmana z boczkiem i jajkami w koszulce dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 8 składników w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut. Przecedzić mieszaninę przez durszlak nad miską, rezerwując bulion i mieszankę warzywną. Powrót bulionu na patelnię; doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj rybę do patelni. Gotować 8 minut lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wyjąć rybę z płynu do gotowania za pomocą łyżki szczelinowej; zarezerwować 1 szklankę plus 2 łyżki płynu do gotowania. Wyrzucić pozostałą ciecz do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Dodaj szalotki do kapiących na patelni; smażyć 1 minutę lub do miękkości, stale mieszając. Wymieszać 2 łyżki octu i musztardy; gotować 1 minutę, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać 2 łyżki płynu do gotowania, pozostając 1 łyżka octu, syropu, oleju, soli i pieprzu; gotować 30 sekund, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.