Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gotowanego halibuta z ciepłym bekonem Vinaigrette. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 7,77 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz liść laurowy, filety z halibuta, seler naciowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Spróbuj Gotowany Halibut z Herbed Vinaigrette, Śniadanie Bruschetta z Prosciutto, jajka w koszulce, i Ciepłej musztardy Vinaigrette, oraz Ciepła sałatka z rukoli Michaela Ruhlmana z boczkiem i jajkami w koszulce dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 8 składników w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut. Przecedzić mieszaninę przez durszlak nad miską, rezerwując bulion i mieszankę warzywną. Powrót bulionu na patelnię; doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Cukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj rybę do patelni. Gotować 8 minut lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wyjąć rybę z płynu do gotowania za pomocą łyżki szczelinowej; zarezerwować 1 szklankę plus 2 łyżki płynu do gotowania. Wyrzucić pozostałą ciecz do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj szalotki do kapiących na patelni; smażyć 1 minutę lub do miękkości, stale mieszając. Wymieszać 2 łyżki octu i musztardy; gotować 1 minutę, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać 2 łyżki płynu do gotowania, pozostając 1 łyżka octu, syropu, oleju, soli i pieprzu; gotować 30 sekund, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Umieść około 3/4 szklanki mieszanki warzyw w każdym z 4 płytkich misek; top każdy z 1/4 szklanki pozostałego płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Umieścić 1 kromkę chleba i 1 filet rybny w każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
9
Każdą porcję skropić ok. 1 łyżką mieszanki boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.