Gotowanie ze świeżą wieprzowiną: grillowane kotlety wieprzowe

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj gotowanie ze świeżą wieprzowiną: grillowane kotlety wieprzowe spróbuj. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 172 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 67 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka kotletów wieprzowych, rozmarynu, nasion kopru i ziół rub, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane kotlety wieprzowe ze świeżą śliwką Chutney, Grillowane kotlety wieprzowe ze świeżym sosem śliwkowym, oraz Gotowanie z połysku: kotlety schabowe z orzecha włoskiego z jesiennym warzywnym ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać wodę do dużej miski lub plastikowej wanny do przechowywania. Wymieszać sól i nadal mieszać, aż sól się rozpuści. Wymieszać z brązowym cukrem i melasą i kontynuować mieszanie aż do rozpuszczenia.
Dodać kostki lodu i wymieszać, aby schłodzić mieszaninę. Powinno być 7° lub zimniej na termometrze natychmiastowego odczytu.
Dodać kotlety wieprzowe, przykryć, i przechowywać w lodówce przez 4 do 6 godzin.
Zdjąć kotlety schabowe i wyrzucić solankę. Osusz je papierowymi ręcznikami.
Aby pocierać koper włoski i zioła: Dopasuj Robot kuchenny do małej miseczki i dodaj wszystkie składniki. Pulsuj kilka razy, aby dobrze się wymieszać. Zeskrobać mieszaninę rub do małej miski. Obficie posmarować każdy solony kotlet po obu stronach masą. Odstaw kotlety na bok, przygotowując ogień.
Aby grillować kotlety: Zbuduj ogień węglem drzewnym, ale rozłóż węgle tylko na połowie grilla.
Ciepło do średniej-wysokiej.
Połóż kotlety bezpośrednio na gorących węglach. Jeśli wystąpi płonące, przenieś kotlety do obszaru bez węgli. Kotlety rozgrzać na gorącym ogniu przez 1 1/2 minuty z każdej strony. Następnie przenieś kotlety do obszaru bez węgli. Przykryć grill i kontynuować gotowanie przez 8 do 10 minut więcej. Kotlety są wykonywane, gdy są twarde w dotyku i natychmiastowy odczyt termometr umieszczony w środku rejestruje 140° do 145 ° F.
Przenieś kotlety na ciepły talerz i pozostaw na 5 minut, aby soki mogły zostać ponownie wchłonięte i kotlety ukończyły gotowanie.