Gotowanie z połysku: szparagi i tarta z pieczarkami

Gotowanie z połysku: szparagi i tarta z pieczarkami
Gotowanie z połysku: szparagi i tarta z pieczarkami wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 472 kalorie, 10g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 22 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś pieczarki, grubą sól koszerną, grubo zmielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam poważne jedzenie. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Gotowanie z połysku: szparagi i tarta z pieczarkami, Gotowanie z Glossies: Crostini z dzikich grzybów z tymiankiem Vinaigrette, oraz Gotowanie z połysku: kremowe brokuły z parmezanem.

Instrukcje

1
Rozwałkuj każdy arkusz ciasta na powierzchni roboczej do 10-calowego kwadratu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
2
Pokrój każdy na 4 kwadraty. Za pomocą małego noża, wynik 1/2-calowy granicy (nie przecinać ciasta) wokół wewnętrznych krawędzi każdego kwadratu. Ułóż kwadraty na 2 obramowanych blach do pieczenia. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Roztopić masło w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać grzyby; posypać 1/4 łyżeczki grubej soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Smażyć do miękkości i lekko rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
5
Przenieść grzyby do dużej miski; ostudzić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Do pieczarek dodaj szparagi, posiekany tymianek, skórkę cytrynową, 3/4 łyżeczki grubej soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
7
Wymieszać z crème fraîche i serem. (Wypełnienie można wykonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
8
Umieść 1 stojak w górnej trzeciej i 1 stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 204°. Kopiec napełniania na szczytach ciasta, pozostawiając 1/2-calowy zwykły Brzeg.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Piec tarty 12 minut. Odwróć arkusze. Kontynuuj piec tarty, aż skórki są nadmuchane i złociste i nadzienie jest gotowane przez, o 10 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Przenieść na talerze; udekorować gałązkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn