Gotowanie z Glossies: Sałatka z zielonej soczewicy z orzechami laskowymi Vinaigrette

Gotowanie z Glossies: Sałatka z zielonej soczewicy z orzechami laskowymi Vinaigrette
Gotowanie z Glossies: Sałatka z zielonej soczewicy z orzechami laskowymi Vinaigrette jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 17g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ząbka czosnku, liść laurowy, zielona soczewica, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Gotowanie z Glossies: Crostini z dzikich grzybów z tymiankiem Vinaigrette, Gotowanie Z Połysku: Sałatka Z Chipsami Pancetta, Pieczona, oraz Zielona sałatka z orzechami laskowymi Vinaigrette.

Instrukcje

1
Zawiń czarny pieprz, gałązki pietruszki, gałązki tymianku, goździki i liść laurowy w kawałku gaznicy. Związać gazę bezpiecznie sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
2
W dużym rondlu, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Odcedzić wszystkie oprócz 3 łyżek tłuszczu z boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
4
Dodać pokrojoną w kostkę marchewkę i cebulę oraz mielony czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodaj wiązkę ziół, bulion z kurczaka i zieloną soczewicę i przynieś na wolnym ogniu. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż soczewica będą miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
SoczewicaSoczewica
6
Odcedzić soczewicę, przenieść je do dużej miski i wyrzucić wiązkę ziół; zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
W międzyczasie, w małej misce, ubić olej z orzechów laskowych z octem po sherry i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ocet SherryOcet Sherry
Olej Z Orzechów LaskowychOlej Z Orzechów Laskowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Na soczewicę wlać winegret z orzechów laskowych i dodać szalotkę. Wrzucić sałatkę, aż soczewica są równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
SoczewicaSoczewica
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
9
Sałatkę z soczewicy podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
10
Dodać do przodu: sałatkę można schłodzić, przykryć, do 1 dnia.
11
Niech sałatka powrócić do temperatury pokojowej, lub przepłukać przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn