Gotowanie z Glossies: Crostini z dzikich grzybów z tymiankiem Vinaigrette

Gotowanie z Glossies: Crostini z dzikich grzybów z tymiankiem Vinaigrette
Gotowanie z Glossies: Crostini z dzikich grzybów z tymiankiem Vinaigrette jest bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 2G białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.48 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka 3-do 1 / rustique, masło, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gotowanie z połysku: szparagi i tarta z pieczarkami, Gotowanie z Glossies: Sałatka z zielonej soczewicy z orzechami laskowymi Vinaigrette, oraz Gotowanie z połysku: kotlety schabowe z orzecha włoskiego z jesiennym warzywnym ryżem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby polewa grzybowa: roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać grzyby i tymianek. Sauté aż zbrązowieje, o osiem minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
TymianekTymianek
3
Aby tymianek vinaigrette: wymieszać ocet, tymianek, majonez i szalotka w blenderze przez 10 sekund. Po uruchomieniu maszyny stopniowo dodawaj 1/2 szklanki oliwy z oliwek; mieszaj aż będzie prawie gładka. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
MajonezMajonez
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Rozgrzej piekarnik do 400ºF. Ułóż chleb na obramowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Pędzel z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Piec do początku chrupiące, o osiem minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Kopiec 1/4 szklanki mieszanki grzybowej na każdej kromce chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
ChlebChleb
8
Skropić każdy tymianek winegretem, a następnie oszczędnie olejem truflowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej TruflowyOlej Truflowy
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
TymianekTymianek

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Casan Emma Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G to eleganckie wino z bukietem kwiatów i nutami wiśni. Ma zrównoważoną świeżość, dobrą strukturę i aksamitne taniny. Starzony przez 1 rok w 500-litrowych beczkach, ma intensywny rubinowy czerwony kolor z fioletowymi refleksami. Dzięki trwałemu wykończeniu z dobrą kwasowością i mineralnością idealnie nadaje się do łączenia z makaronem i wędlinami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn