Gotowane na parze z cukinią i czerwoną papryką
Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 242 kalorie, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bazylia, woda, wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, Littlenecks w bulionie z kopru włoskiego, oraz Linguine Z Littlenecks, Pomidorami I Kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance.
Dodać cebulę; gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, 5 protokół.
Dodać paprykę i czosnek i gotować, mieszając, przez 3 protokół. Wymieszać z winem, wodą, koprem i pokruszonym pieprzem.
Dodać małże i cukinię, przykryć i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż małże otwarte, 7 protokół.
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś małże do płytkich misek. Rosół z małży doprawić solą i pieprzem oraz łyżką na małże. Top z bazylią.