Gotowane na parze Walleye z Tatsoi, imbirem i szalotki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj gotowanego na parze Walleye z Tatsoi, imbirem i szalotki. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 92 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka ryżu, sos sojowy, wino ryżowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dorsz gotowany na parze z imbirem i szalotkami, Dorsz Gotowany Na Parze Z Imbirem I Szalotkami, oraz Dorsz gotowany na parze z imbirem i szalotkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej wielkości misce, ubij razem sos sojowy, wino ryżowe, olej sezamowy, mielony imbir, i 1/2 mielonej szalotki.
Ułóż liście tatsoi na 10 1/2-calowy żaroodporny talerz do serwowania, wraz z pokrojonym imbirem i 1-calowymi kawałkami szalotki. Na wierzchu dodaj filety z walleye. Łyżka kilka łyżek sosu na wierzchu ryby.
Dodaj 1 cal wody na dno 14-calowego płaskiego wok, doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu,a następnie zmniejszyć ogień, aby utrzymać silne gotować. Tymczasem zwiń arkusz folii aluminiowej o grubości 1 na 3 stóp w kawałek podobny do liny o długości 1 stopy, a następnie uformuj go w pierścień, zachowując boki o wysokości około dwóch cali.
Umieść w woku, a następnie ostrożnie dodaj talerz na górze. Wokół krawędzi płyty powinno być miejsce na parę. (Jeśli nie, ostrożnie usuń płytkę, usuń folię szczypcami i zmień kształt, aż podpierze płytkę nad cieczą.
Przykryć wok i pozostawić rybę na parze, aż będzie całkowicie ugotowana i łatwo się płatkuje widelcem, od 8 do 10 minut. Woda nie powinna się wyczerpać, ale jeśli tak, dodaj trochę więcej. Po zakończeniu ostrożnie wyjmij płytkę, podziel zawartość między dwie płytki.
Podawać z białym ryżem i większą ilością sosu.