Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Gotowane gruszki z kremowym sosem Pekan może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 347 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, sól koszerna, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowe Kokosowe gotowane gruszki z anyżem gwiazdkowym, Gotowane gruszki w sosie malinowym, oraz Gotowane gruszki z sosem czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby poderwać gruszki: w dużym garnku połącz wodę z cukrem na średnim ogniu. Za pomocą obieraczki do warzyw wyciąć z cytryny szerokie paski skórki cytrynowej i dodać do garnka wraz z sokiem z całej cytryny. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, mieszając, aby rozpuścić cukier, a następnie zmniejszyć ogień, aby utrzymać delikatne gotowanie na wolnym ogniu. Zanurz gruszki w gotującej się cieczy, dodając więcej wody, jeśli to konieczne, aby po prostu przykryć gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Połówki Gruszek W Syropie
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Obieraczka
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wytnij kawałek papieru pergaminowego w okrąg na tyle duży, aby pokryć garnek. Wrzuć papier do garnka, aż dotknie powierzchni cieczy. Dusić gruszki, aż nóż włożony bezpośrednio w gruszkę napotyka niewielki opór, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 żółty Owocowy Roll-up
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Wyjąć garnek z ognia i całkowicie schłodzić gruszki w płynie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Aby zrobić sos: w rondlu, na dużym ogniu, połączyć brązowy cukier i wodę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż sos jest zmniejszona, grubsze i nabiera ciemnobrązowego koloru, o 8 do 10 protokół. Ostrożnie wymieszać w śmietanie, zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż bardzo gęsty, 2 do 3 minut więcej. Wymieszać w tosty pekan i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
5
Podawać od 1 do 2 połówek gruszek na osobę, polane kremowym sosem orzechowo-karmelowym.