Gotowane figi w winie
Gotowane figi w winie to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką migdały, wino, figi i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 25%. Spróbuj Figi gotowane w czerwonym winie, Przyprawione figi gotowane w winie, oraz Owoc, Który Zstąpił Z Raju-Figi W Czerwonym Winie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 8 składników w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na małym ogniu 40 minut. Kryj się i wyluzuj. Odrzuć goździki, anyż Gwiaździsty i laskę cynamonu.
W średniej misce umieścić śmietanę do ubijania; ubijać mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Top mieszanka figowa z bitą śmietaną i prażonymi migdałami.