Gotowana Ryba Z Ogórkami
Gotowana ryba z ogórkami to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 93g tłuszczu, oraz w sumie 1446 kalorii. Na $11.97 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Mieszanka musztardy, estragonu, filetów tilapia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gotowana ryba z ogórkami, Cytrynowe ryby i ogórki, oraz Rybne Teriyaki z ogórkami słodko-kwaśnymi.
Instrukcje
Kawałki ogórka posypać solą; odstawić na 1 godzinę. Odcedzić płyn z ogórków.
Śmietanę, musztardę i estragon połączyć w rondlu na średnim ogniu; dodać ogórki i dusić 8 minut.
Wlać wino do dużej patelni na średnim ogniu. Doprawić solą i dodać liść laurowy. Doprowadzić wino do wrzenia.
Połóż tilapia na patelni, zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować, aż tilapia płatki łatwo widelcem, 8 do 10 protokół.
Podawać ryby z ogórkami na boku.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio