Gotowana Flądra Z Miętą Beurre Blanc

Gotowana Flądra Z Miętą Beurre Blanc
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gotowanej flądry z miętą Beurre Blanc. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 321 kalorii, 32G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 49 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz szczypiorek, wino, szalotki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Podeszwa Z Krwistej Pomarańczy Beurre Blanc, Beurre Blanc, oraz Beurre Blanc dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż filety rybne oskórowane bokiem na desce do krojenia. Każdy filet pokroić na pół wzdłuż, aby uzyskać 12 pasków. W małej misce wymieszać imbir, 1/4 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pepper.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona WaniliiLaska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Posypać mieszankę przypraw równomiernie na wszystkie ryby, a następnie posypać 2 Tbs. posiekanej mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3
Zwiń każdy pasek w cewkę, zaczynając od grubszego końca i wyrównując rolkę wzdłuż ciętej krawędzi. Zabezpieczyć wykałaczką, wpychając ją w cienki koniec i przez drugą stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
4
Posypać szalotki na dnie 10-calowy patelni prosto-jednostronne saut. Ułóż cewki ryb cięcia krawędzi w dół na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Wlać wino i 1/3 szklanki wody. Włącz ciepło do średnio wysokiego i doprowadzić ciecz do gotować. Wyreguluj ciepło, aby utrzymać delikatne dusić, przykryć i kłusować rybę aż do ugotowania, 4 do 8 minut. Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść rybę na ciepły talerz. Namiot z folią podczas wykańczania sosu. Zwiększyć ciepło do wysokiej i gotować płyn, aż zmniejszy się do około 3 Tbs. (Powinien ledwo zakrywać dno patelni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Dodać śmietanę i gotować przez 30 sekund. Zmniejszyć ogień do niskiej i ubijać w 2 plastry zimnego masła, Pozostałe 1-1 / 2 Tbs. mięta i szczypiorek. Gdy masło jest prawie stopiony, dodać kolejny plaster i ubijać, aż w większości stopiony. Powtórzyć z pozostałym masłem, 1 plaster na raz. (Uważaj, aby nie przegrzać sosu, bo się rozdzieli.) Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Usuń wykałaczki z każdego kawałka ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
8
Podawać rybę (3 sztuki w porcji) skropioną sosem. Propozycje serwowania rozpoczynają posiłek od prostej sałatki z ogrodu
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
9
Sałaty z Chaponami czosnkowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1
Kalorie
1
290, tłuszcz
2
16, Kalorie Tłuszczowe
1
140, Tłuszcze Nasycone
2
9, białko
3
29, Tłuszcz Jednonienasycony
4
4, węglowodany
5
200, Cholesterol
6
120, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
3, Tłuszcz Wielonienasycony
2
5, sód

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn