Gorący Słodki Sos Habanero Chile
Gorący słodki sos Habanero Chile jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 48 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 13 kalorii. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi ten sos. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka soli, płynny aromat dymu wędzarniczego, papryka jalapeno i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 35%. Spróbuj Pstrąg z orzechami pekan w sosie brzoskwiniowo-Habanero Chile, Przegrzebki z sosem kokosowym Habanero i salsą Habanero Mango, oraz Słodki Sos Do Zanurzania Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Blend papryki habanero, papryki jalapeno, i papryki Fresno w blenderze na "upłynnić" ustawienie do gładkiej.
Dodaj wodę, ocet, cebulę, brązowy cukier, czosnek w proszku i płynny dym do puree papryki. Zmiksować do uzyskania gładkiej masy i skroplenia; doprawić solą. Zmiksuj ponownie.
Wlać sos chile do sterylizowanego szklanego pojemnika z szczelnym zamknięciem; przechowywać w lodówce przez noc.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Clos Amador Cava Tendre rosé z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
![Clos Amador Cava Tendre Rose]()
Clos Amador Cava Tendre Rose
Intensywny i głęboki różowy kolor z genialnym wyglądem. Ciągłe tworzenie różańców drobnych pęcherzyków. Czyste i intensywne aromaty czerwonych owoców, typowe dla odmiany, z lekką nutą kwiatu róży. Świeży i elegancki, z wyraźnymi nutami dzikich owoców, malin i wiśni, które tworzą mocny, szeroki posmak.Rozkoszowana szczególnie jako aperitif, Róża Clos Amador idealnie pasuje do musu z ciemnej czekolady i jest boska ze świeżymi czerwonymi owocami i ciastami, takimi jak truskawkowa charlotte.