Gorący Szpinak Czerwony Pieprz Dip
Gorący szpinak czerwony pieprz Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 51 centów za porcję. 91 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jeśli masz pod ręką wodę, parmezan, szpinak i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest dobre. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić filiżankę wody do wrzenia w małym rondlu na dużym ogniu i dodać 1 szklankę pokrojonej w kostkę czerwonej papryki i posiekanego szpinaku. Doprowadzić wodę z powrotem do wrzenia, włączyć ogień w dół do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż pieprz jest bardzo miękki, o 10 protokół.
Szpinak i czerwoną paprykę odsączyć w durszlaku, wyciskając jak najwięcej płynu.
W rondlu połącz serek śmietankowy z mlekiem i gotuj na średnim ogniu, aż się nagrzeje i zmięknie. Wymieszaj gotowany szpinak i czerwoną paprykę, parmezan, pokruszone płatki czerwonej papryki, sól i zmielony czarny pieprz. Nadal mieszać, aż dobrze połączone i ogrzane przez.
Łyżka hot dip do naczynia i służyć z łyżką drobno pokrojonej czerwonej papryki posypane na wierzchu do dekoracji.