Gorący serowy pieczony dip z brukselki jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 390 kalorii, 13g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 14871 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jeśli masz brukselkę, serek śmietankowy, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Serowy Dip Z Brukselki, Nashville Hot Chicken Dip, oraz Pieczona Brukselka Carbonara dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wrzucić brukselkę w oliwie z oliwek, sól i pieprz, rozprowadzić je w jednej warstwie na blasze wraz z ząbkami czosnku i piec w rozgrzanym piekarniku 204° aż złoty kolor, o 20-30 protokół, przewracając w połowie drogi.Wycisnąć ze skórek prażony czosnek, wszystko wymieszać, umieścić w naczyniu do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku350, aż lekko zarumienią się na wierzchu i bulgotają po bokach, około 15-20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju